ΔΕΗ: Παράταση της ρύθμισης οφειλών έως 31 Δεκεμβρίου


ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε τελικά σήμερα, Δευτέρα (31/10/2016) να παρατείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου τη δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους πελάτες της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, μετά τις θλιβερές εικόνες που παρατηρήθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από αρκετά υποκαταστήματα της Επιχείρησης, με τις ατέλειωτες ουρές, αλλά και τα επεισόδια.
Στο μεταξύ, η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να δώσει «σιωπηρή» παράταση 15 ημερών.

newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη