ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ.. Το ιστορικό πάρκο της δεξαμενής,μοιάζει πιά με κρανίου τόπο...΄ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016

ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ.. Το ιστορικό πάρκο της δεξαμενής,μοιάζει πιά με κρανίου τόπο...΄


Το ιστορικό πάρκο της δεξαμενής,μοιάζει πιά με κρανίου τόπο...΄
δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την θλίψη ,που προκαλεί η εικόνα του αγαπημένου μας πάρκου......
όσον αφορα δε την παιδική χαρά.η μάλλον ότι απέμεινε απο αυτήν,τι να πεί κανείς...είναι πλέον και μέρος επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα ,και την ασφάλεια των παιδιών,πού παίζουν εκεί..
.η αίσθηση της παρακμής, της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης,είναι τόσο έντονη που προκαλεί όχι μόνον στενοχώρια ,αλλα΄και οργή..
Με αυτό το κείμενο θέλω να ζητήσω απο τον αξιότιμο κύριο αντιδήμαρχο Αθανάσιο Γεωργίου,να μας ενημερώσει ποιά είναι τα σχέδια του δήμου για το πάρκο δεξαμενής και τί μέλλει γενέσθαι για την μετατροπή του σε ένα άλσος σύγχρονο,αναψυχής, αθλητισμού, διασκέδασης, πολιτισμου.
Νά μας ενημερώσει με συγκεκριμένες αποφάσεις,τούς σχεδιασμούς που έχουν αποφασισθεί απο τον δήμο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες