Ένας ιερέας από τη Βραζιλία συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονης, που ζωγράφισε τον βιασμό της (Pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Ένας ιερέας από τη Βραζιλία συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονης, που ζωγράφισε τον βιασμό της (Pics)



Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 5χρονου κοριτσιού από ιερέα, στην πόλη Μίνας Ζεράις.

Οι γονείς του κοριτσιού δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό, ωστόσο άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι παράξενο συμβαίνει με την 5χρονη, όταν άλλαξε η συμπεριφορά της και αρνούνταν να παρακολουθήσει τα μαθήματα αγγλικών που παρέδιδε ο ιερέας.
 
Έτσι, αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ψυχολόγο, ο οποίος τους συνέστησε να ψάξουν το δωμάτιό της μικρής, προκειμένου να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Μετά από έρευνα οι γονείς ανακάλυψαν έξι ζωγραφιές του μικρού κοριτσιού στις οποίες περιέγραφε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον ιερέα.
Ο πατέρας της μικρής αποφάσισε, μετά την φρικτή αποκάλυψη, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιερέα και να τον ρωτήσει για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του, με τον δεύτερο να παραδέχεται τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Ο 54χρονος Joao da Silva, ανακρίνεται από τις Αρχές, ωστόσο αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
(ΠΗΓΗ: Metro)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες