Δ. Καζάκης: Η Ελλάδα σε περιπέτειες με υποταγμένο πολιτικό σύστημα. Ράδιο 98.4 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016

Δ. Καζάκης: Η Ελλάδα σε περιπέτειες με υποταγμένο πολιτικό σύστημα. Ράδιο 98.4

Συνέντευξη του γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη. Παρασκευή, ‎14 Οκτωβρίου 2016.

Δημήτρης Καζάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται σε περιδίνηση αρνητικών εξελίξεων σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό πεδίο, με ένα υποταγμένο πολιτικό σύστημα στις απαιτήσεις των δανειστών, έχοντας ουσιαστικά εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία , από τα εθνικά θέματα , μέχρι την οικονομία, δήλωσε στον 9.84 ο Γραμματέας του ΕΠΑΜ , Δημήτρης Καζάκης. Βρισκόμαστε μπροστά σε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις, η κυβέρνηση είναι σε πλήρη κατάρρευση έναντι της κοινωνίας, αλλά είναι προφανές είπε ο κ. Καζάκης, ότι όλες οι κυβερνήσεις ακόμη και οι επόμενες έχουν μικρή διάρκεια ζωής πλέον , καταδικασμένες να εφαρμόζουν τον καταστροφικό δρόμο των μνημονίων.


"Η πανοραμική φωτογραφία του εισαγωγικού video είναι ευγενική προσφορά από @aerialtale"

Πηγή: 984radio·

teleytaiaexodos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες