Η μετουσίωση της Λαϊκής οργής σε πολιτική συμπόρευση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Η μετουσίωση της Λαϊκής οργής σε πολιτική συμπόρευση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.


Η έλευση της τρόικας στην Αθήνα, πέρα από τα «σέβη» των μνημονιακών υπουργών που επέδειξαν στο «Χίλτον» απέναντι στους εκπροσώπους των αφεντικών τους, οδήγησε στην επανάληψη των γνωστών σεναρίων που βγαίνουν στο προσκήνιο όποτε μας επισκέπτονται οι άνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων: νέα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας, ανεξέλεγκτες ομαδικές απολύσεις, παραπέρα μείωση του κατώτατου μισθού, κι άλλη σφαγή των συντάξεων, κατάργηση όλων των επιδομάτων, εξαφάνιση των πολυετιών κλπ. Σενάρια, βεβαίως, με απολύτως υπαρκτό περιεχόμενο, που βασίζονται στην γνωστή ρήση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Οποιοσδήποτε διαθέτει έστω και στοιχειώδη σοβαρότητα δεν είναι δυνατόν να περιμένει να ορθώσουν αντίσταση ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η υπόλοιπη κομπανία του θλιβερού υποτελούς κυβερνητικού θιάσου. Ούτε, φυσικά, είναι δυνατόν να περιμένει ότι αυτοί που θα αντισταθούν στις αδηφάγες ορέξεις των τροϊκανών θα είναι όλοι αυτοί της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ψήφισαν «δαγκωτό» (και) το τρίτο Μνημόνιο, νομιμοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων.

Αλλά δεν έχει και σημασία να καθήσουμε να πάρουμε χαρτί και μολύβι, κάνοντας υπολογισμούς και υποθέσεις για το «τι θα περάσει» και «τι δεν θα περάσει». Η τραγική εμπειρία εξίμιση περίπου ετών γεμάτα Μνημόνια μας διδάσκει πως ό,τι «δεν θα περάσει» σήμερα «θα περάσει» (σε πολύ χειρότερο βαθμό, μάλιστα) αύριο. Μολονότι, λοιπόν, η αποικιοποίηση της Χώρας, το ξεπούλημα του πλούτου της και η «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού έχουν κατά βάση συντελεστεί, εν τούτοις, οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων επιδιώκουν να τις βαθύνουν ακόμη περισσότερο.

Το βαρέλι της κατρακύλας δεν έχει πάτο. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπονται πλέον ερωτήματα του τύπου: «μέχρι που θα φτάσουν;». Θα φτάσουν μέχρι εκεί που θα τους επιτρέψει τόσο η εθελοδουλεία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» όσο και η απαθής «αντίσταση» όλων εκείνων των Ελλήνων, οι οποίοι περιορίζονται μόνο στην αγανάκτηση από τον καναπέ και στους γενικόλογους αφορισμούς, που αποτελούν το ψευδές άλλοθι για μια μοιρολατρική στάση που δεν οδηγεί πουθενά.

Όσο η Λαϊκή οργή δεν μετουσιώνεται σε έμπρακτο πολιτικό ενδιαφέρον και ανάλογη ενασχόληση «με τα κοινά», όσο δεν γίνεται συνειδητά μέρος της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης που χτίζει δημιουργικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο οι εγχώριοι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων θα αποθρασύνονται και θα συνεχίζουν να δίνουν τα πάντα.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες