Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Ο Ομπάμα στην Αθήνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Ο Ομπάμα στην Αθήνα


Στην Ελλάδα θα βρεθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου ο πρόεδρος των ΗΠΑΜπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης (18/10/2016) ο ραδιοσταθμός «REAL FM».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το θέμα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους θα βρεθεί ψηλά στην ατζέντα των επαφών του κ. Ομπάμα με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, καθώς, όπως εκτιμάται, ο Αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί να υπάρξει μια λύση στο ζήτημα.
Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του REAL FM, ο κ. Ομπάμα θα έχει επαφές κατά την περιοδεία του και με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία συνιστά έναν σημαντικό «παίκτη» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους.
Να σημειώσουμε ότι τις πληροφορίες για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνει, προς το παρόν, το Μέγαρο Μαξίμου.

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες