Έλαιο αβοκάντο ενάντια στη γήρανση! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Έλαιο αβοκάντο ενάντια στη γήρανση!


Σε πρόσφατο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας, τέθηκε ένα ζήτημα, σχετικά με τη διατροφή και τα οφέλη του αβοκάντο, που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον όσον αφορά τη συνολική υγεία και αντιγηραντική λειτουργία του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μεξικανός ερευνητής Cortes-Rojo μαζί με άλλους ερευνητές, ανακοίνωσαν πως το έλαιο του αβοκάντο μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας του οργανισμού αλλά και της αντιγήρανσης των κυττάρων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, διότι η αντιοξειδωτική δράση του ελαίου του αβοκάντο μπορεί να φτάσει ως τα μιτοχόνδρια, τα οποία είναι οι εργάτες των κυττάρων συμβάλοντας στο μεταβολισμό, στην καύση λίπους αλλά και σε άλλες διεργασίες.

Επίσης, το συγκεκριμένο έλαιο, μεταξύ άλλων, καταπολεμά και τις ελεύθερες ρίζες, παρενέργεια που σχετίζεται με την εκδήλωση καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά και άλλων σοβαρότατων ασθενειών.

enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες