Πλήρωσε Τον ΕΝΦΙΑ Με E-Banking Σχολιάζοντας... Και Έγινε Viral - Εικόνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016

Πλήρωσε Τον ΕΝΦΙΑ Με E-Banking Σχολιάζοντας... Και Έγινε Viral - Εικόνα


Το πλήρωμα του χρόνου για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ έφτασε και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης θέλησε να σχολιάσει. Τα όσα έγραψε κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Πληρώνει ο κόσμος τον ΕΝΦΙΑ και τις δόσεις του στην εφορία αλλά ορισμένοι όπως φαίνεται δεν κρατιούνται και βγάζουν το παράπονό τους. Οπως ένας Ηρακλειώτης που έγραψε στο σχόλιο του e-banking:
 «πληρωμή ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Αλέξης»! 

Όπως γράφει στη σελίδα του στο facebook ο νεαρός πρωταγωνιστής της υπόθεσης: »ε αφού πρέπει να αιτιολογήσεις στο e-banking έκανε και εγώ το σχόλιό μου»! 

Η ανάρτηση έγινε viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες, με τα μηνύματα των χρηστών του facebook και του twitter να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Δείτε την εικόνα…




enfia-eikona-1


 http://mati-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες