NEO EΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ TΟΥ «ΜΑΚΕLEIO.GR» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL! ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

NEO EΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ TΟΥ «ΜΑΚΕLEIO.GR» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL! ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!


Νέο επικό βίντεο του «Makeleio.gr» και της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που ζητά με μανία την κατα – δίωξη μας και τη σύλληψη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.
xios-kammenos-exofillo
Ο «στρατάρχης» βλέπετε συμμετέχει με τη σειρά του και αυτός στο σχέδιο των Μπολσεβίκων!
Και Ιούδας και Μπολσεβίκος και κωλοτούμπας και Συριζοφρουρός o Πάνος Καμμένος! Εντελώς… Καμμένος όμως! Χαρείτε την υπουργάρα του Τσίπρα σε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο απ΄όλους εμάς! Κουράγιο Πάνο!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες