Στρατηγός της ΕΛΑΣ για απαγόρευση πορειών: Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016

Στρατηγός της ΕΛΑΣ για απαγόρευση πορειών: Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές;


Με μια ανάρτηση του ένας εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛΑΣ, ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, σχολιάζει την ανακοίνωση της απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών στη διάρκεια της επίσκεψης του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.
Ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής που αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, της πρώτης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε εντολή να φύγουν τα κιγκλιδώματα από τη Βουλή μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Όπως έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Facebook:«Πως αλλάζουν τα πράγματα. Διαβάζω ανακοινώσεις για απαγόρευση πορειών και συναθροίσεων το προσεχές διήμερο και με πιάνουν τα κλάματα. Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές, τι έγιναν χάθηκαν; Όχι μεταλλάχθηκαν, έγιναν κυβέρνηση τώρα και γνωρίζουν ότι χωρίς Αστυνομία ούτε βήμα. Πρώτη φορά αριστερά. Ας κάνει διαφορετικά. Δημαγωγοί!».
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες