Μπήκε με το αμάξι σε υπό κατασκευή τμήμα στην Πατρών – Κορίνθου και έπεσε στο γκρεμό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Μπήκε με το αμάξι σε υπό κατασκευή τμήμα στην Πατρών – Κορίνθου και έπεσε στο γκρεμό



Στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο νοσηλεύεται ένας 60χρονος ο οποίος οδήγησε για 1,5 χιλιόμετρο στο υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπία Οδού, πριν ανατραπεί το όχημά του σε γκρεμό.

σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για το πώς έγινε το τροχαίο, ο 60χρονος κατά την έξοδό του από τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητοδρόμων Ακράτας, δεν εισήλθε στο υπό κυκλοφορία τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα), αλλά στο υπό κατασκευή τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα αφού διανύσει απόσταση περίπου (1.500) μέτρων, να ανατραπεί σε γκρεμό.

Ο 60χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της περιοχής.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες