H Τουρκία έβγαλε 12 F-16 στη Μαύρη θάλασσα για να δείξει την ισχύ της στη Ρωσία. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

H Τουρκία έβγαλε 12 F-16 στη Μαύρη θάλασσα για να δείξει την ισχύ της στη Ρωσία.


Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος έρχεται πιο κοντά.Μετά το Αιγαίο,η Τουρκία δείχνει την ισχύ της στη Μαύρη θάλασσα.F-16....
Έβγαλε από την αεροπορική βάση του Εσκισεχίρ γύρω στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα (4:30 μ.μ. ώρα Αγγλίας)12 μαχητικά F-16 στη Μαύρη θάλασσα για να δείξει την ισχύ της στη Ρωσία.
Μία ημέρα μετά την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα,οι εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών αυξάνονται.
Η Μόσχα αντέδρασε με οργή, με τον εκπρόσωπο από το Υπουργείο Εξωτερικών νά λέει ότι θεωρεί τη δολοφονία σαν «πράξη τρομοκρατίας».
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν πήρε πανικόβλητος τηλέφωνο τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν,αμέσως μετά τη δολοφονία.


Καμία ομάδα δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, η οποία λέγεται ότι έχει κίνητρο την επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία.
Η ΤΟΥΡΚΊΑ έβγαλε έξι ζεύγη f-16 μαχητικά αεροσκάφη, σήμερα το βράδυ ,σε μια νέα επίδειξη στρατιωτικής δύναμης.




Ο κ. Πούτιν είπε ότι η δολοφονία του Karlov ήταν μια «πρόκληση για εκτροχιασμό στους δεσμούς Ρωσίας-Τουρκίας και την ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία».
H Τουρκία έβγαλε 12 F-16 στη Μαύρη θάλασσα για να δείξει την ισχύ της στη Ρωσία. - Εικόνα1
Ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση εναντίον των υπεύθυνων: «Η Ρωσία δεν θα τους αφήσει ατιμώρητους Και ο κ.Ερντογάν είπε στην τουρκική κρατική τηλεόραση: «Αυτό είναι μια πρόκληση για να βλάψει τη διαδικασία ομαλοποίησης των σχέσεων Τουρκίας-ΡωσίαςΟι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας  εδώ και καιρό είχαν διαταραχθεί, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Συρία. Η Ρωσία είναισύμμαχος με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασάντ και βοήθησε  τις  συριακές δυνάμεις με αεροπορικά κτυπήματα εναντίον των ανταρτών την περασμένη εβδομάδα στο Χαλέπι. 
Η Τουρκία θέλει τον Άσαντ να εκτοπίζεται  θεωρώντας τον σαν βάναυσο τύρρανο  και υποστηρίζει αρκετές μεγάλες ανταρτικές ομάδες στη χώρα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS: corfiatiko.blogspot.gr

oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες