HXHTIKO ντοκουμέντο που συγκλονίζει! Οι φωνές του πιλότου της μοιραίας πτήσης! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

HXHTIKO ντοκουμέντο που συγκλονίζει! Οι φωνές του πιλότου της μοιραίας πτήσης!


Λίγο πριν το αεροπλάνο που μετέφερε τη Σαπεκοένσε συντριβεί στην Κολομβία, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης καλούσε σε 
βοήθεια και φώναζε βοήθεια.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγεται ο πιλότος του αεροσκάφους να αναφέρει μέσω ασυρμάτου πως το αεροπλάνο βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη και τα καύσιμα εξαντλούνταν.

Ο Βολιβιανός κυβερνήτης, Μιγκέλ Κουιρόγκα ανέφερε χαρακτηριστικά στον Πύργο Ελέγχου: «Κυρία, πλήρης διακοπή λειτουργίας των οργάνων στην πτήση 933 της LAMIA, υπάρχει πλήρης διακοπή των ηλεκτρονικών συστημάτων, είμαστε χωρίς καύσιμα. Έκτακτη ανάγκη στα καύσιμα, κυρία» και ζήτησε επειγόντως άδεια προσγείωσης.

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Ουπεγκούι ακούγεται να λέει: «Βοήθεια, βοήθεια… Βοηθήστε μας να φθάσουμε στον διάδρομο προσγείωσης… Βοήθεια, βοήθεια»...



oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες