Σώρρας: Είμαι διαχειριστής 2,8 δισ. δολαρίων και θα κατέβω στις εκλογές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Σώρρας: Είμαι διαχειριστής 2,8 δισ. δολαρίων και θα κατέβω στις εκλογές


Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών.
Η συνέντευξη τα είχε όλα από ατάκες, εκνευρισμό και σκληρές ερωτήσεις, μέχρι και συνεργάτες του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις να του πηγαινοφέρνουν έγγραφα και τσάντες και παράσημα με τα οποία υποστήριξε ότι έχει τιμηθεί από τη Ρωσία ως εθνικός ήρωας....
Ο Αρτέμης Σώρρας αποκάλυψε επίσης ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές.
Επέμεινε, παράλληλα, ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δις, τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.
«Είμαι διαχειριστής τριών τρισεκατομμυρίων»
Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2.875.000.000 δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο και του οποίου η εγκυρότητα έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο. Και από τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια, κατέθεσε τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε μορφή έξι ομολόγων σε τράπεζα στο Μόντρεαλ για να διατεθούν υπέρ του ελληνικού λαού.
Πως χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ένας από τους μηνυτές του Αρτέμη Σώρρα ήταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συχνά επαναλαμβάνει, ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι εισέπραξε το παραπάνω ποσό από την πώληση στους Αμερικανούς διαστημικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Ο αμφιλεγόμενος καλεσμένος διέψευσε τα περί διαστημικής τεχνολογίας και έφτασε στο σημείο να μιλήσει προσβλητικά για τον αντιπρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον «λαδέμπορα».
Παράλληλα υποστήριξε ότι είναι και κληρονόμος μετοχών της Τράπεζας Ανατολής. Συγκεκριμένα 40 μετοχών που του άφησε η γιαγιά του, επίσης τεράστιας αξίας.
Ο Αρτέμης Σώρρας «αποκάλυψε», ότι αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του από τα 600 δισεκατομμύρια, υπάρχουν άλλα 115 τρισεκατομμύρια στις ελληνικές τράπεζες τα οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις μας τα κρύβουν: «Τα δικά μου 600 δις είναι τυρόπιττες μπροστά στα 115 τρισεκατομμύρια απο τα παγκόσμια ταμεία, τα οποία είναι  πιστοποιημένα απο τις κυβερνήσεις μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατιας» είπε χαρακτηριστικά ο καλεσμένος της εκπομπής.
Υποψήφιος στις εκλογές
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα είναι υποψήφιος. «Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας. Και εγώ σήμερα είμαι πρόεδρος διορισμένος. Θα κάνουμε συνέδριο για να δούμε αν θα είμαι πρόεδρος ή θα είναι κάποιος άλλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σώρρας.
Για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου
Ο Αρτέμης Σώρρας κράτησε αποστάσεις από την υπόθεση δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία, στην οποία θύτης και θύμα ήταν μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις». «Είναι σαν να μου λες ότι αν τσακωθούν δύο μέλη μου είμαι υπεύθυνος εγώ. Η κοπέλα την επόμενη ημέρα θα πήγαινε να ανοίξει το γραφείο της Λαμίας. Τον άλλο τον είχαμε διώξει ήδη μία εβδομάδα, για θέματα εσωτερικής διαδικασίας. Όλα αυτά που λέει μέσα είναι γελοιότητες, πράσινοι δράκοι, δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά. Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Πάντως τα δικά μας γραφεία είναι σκληροπηρυνικά στη δομή τους» σχολίασε ο Αρτέμης Σώρρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες