Αντετοκούνμπο: Όχι, δεν υπογράφω στη σημαία μας - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

Αντετοκούνμπο: Όχι, δεν υπογράφω στη σημαία μας - ΒΙΝΤΕΟ


Το παιχνίδι των Μπακς στη Νέα Υόρκη έχει τελειώσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φεύγει από το γήπεδο. Στον χώρο του πάρκινγκ όμως πριν μπει στο πούλμαν της ομάδας με προορισμό το αεροδρόμιο, αρκετοί Έλληνες που ζουν στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ τον περιμένουν.

Μόλις τον βλέπουν τον αποθεώνουν και του ζητούν αυτόγραφα.

Ο Γιάννης θα αρνηθεί μόνο σε έναν ο οποίος κρατώντας μια ελληνική σημαία του ζητά να υπογράψει πάνω της. «Όχι δεν υπογράφω στη σημαία», απάντησε ευγενικά ο Έλληνας άσος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σέβεται τη χώρα και το εθνικό σύμβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες