Ξανά στους δρόμους οι αγρότες Πελοποννήσου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Ξανά στους δρόμους οι αγρότες Πελοποννήσου


Το βλέμμα στραμμένο στα μπλόκα έχουν οι αγρότες Πελοποννήσου, καθώς κλιμακώνουν τον αγώνα του με δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες....

Χθες Πέμπτη 12/01/2017 συνεδρίασε στην Τρίπολη η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

1. Μετά την απόφαση της ίδρυσης ομοσπονδίας διαπιστώθηκε η πρόοδος με την ίδρυση νέων αγροτικών ανεξάρτητων συλλόγων

2. Σηματοδοτούμε την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων αρχής γεννώμενης από την Κυριακή 15/01/2017 με την επίσκεψη του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στη Τρίπολη , όπου θα του επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας από τη Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες .

Στον μαζικό αυτό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει ως ανεξάρτητοι αγρότες της Πελοποννήσου λιγόψυχοι και αγροτοπατέρες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους προβολή και η προστασία του κομματικού τους χώρου, δεν χωρούν .

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες