ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Η χαμένη ψήφος και το «Ατύχημα» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Η χαμένη ψήφος και το «Ατύχημα»


Πάγια προπαγανδιστική γραμμή της μασονοδεξιάς στην Ελλάδα υπήρξε εκείνη της καλλιέργειας στην κοινή γνώμη της αυταπάτης πως κάθε ψήφος που δεν πηγαίνει στη ΝΔ είναι μια χαμένη ψήφος. 


Οι πολιτικές εξελίξεις από το 2012 με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο και μέχρι σήμερα καταδεικνύουν τελικά πως η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη είναι εκείνη προς τη Χρυσή Αυγή.

Η κατάρρευση της νεοδημοκρατικής ρητορικής επήλθε το 2012, όταν παρά τη λυσσαλέα πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος διαπλοκής που έπαιζε τα ρέστα του, ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύτηκε και έβαλε στη βουλή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Την βαριά της συντριβή, η μασονοδεξιά επιχείρησε να περιορίσει το Σεπτέμβριο του 2013, όταν η Χούντα Σαμαρά εξαπέλυσε τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις. Οι προσδοκίες όμως των σκευωρών διαψεύστηκαν και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δημιούργησαν ένα Τείχος αδιαπέραστο πάνω στο οποίο τσακίστηκαν με πάταγο οι άθλιοι της κλίκας Σαμαρά, στις ευρωεκλογές του 2014 και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015.

Το σύστημα διαπίστωσε την αδυναμία της ΝΔ να αντιστρέψει την κατάσταση και καθότι η προπαγάνδιση της «χαμένης ψήφου» είχε βουλιάξει ακολούθησε νέα τακτική, οικοδομώντας επί της ουσίας την λογική της χαμένης ψήφου: έστησε κομματικά παραμάγαζα-δορυφόρους της ΝΔ και του Σύριζα, με δύο βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς: πρώτον, να αποτρέψει το ενδεχόμενο να γίνει η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση και δεύτερον, να μοιράζει κατά το δοκούν και όποτε κρίνεται αναγκαίο την σημαδεμένη τράπουλα του αντισυνταγματικού τόξου, ώστε να μη χαθεί ποτέ ο έλεγχος από τους υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων.

Υπό αυτό το πρίσμα, το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας έθεσε σε κίνηση ανθρώπους και μηχανισμούς του, προκειμένου να περιοριστεί η μαζική εκροή ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα προς τη Χρυσή Αυγή και επιπρόσθετα να μειωθεί η πιθανότητα να καταστεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Κόμματα όπως του Καμμένου, του Θεοδωράκη και του Λεβέντη και βεβαίως το κλεφτοΠΑΣΟΚ, έτυχαν της διαρκούς και βομβαρδιστικής προς τους ψηφοφόρους προβολής, την ίδια ώρα κατά την οποία η Χρυσή Αυγή όχι μόνο κατηγορούνταν με βάση ένα κατηγορητήριο-τραγέλαφο, αλλά επιπλέον, φιμωνόταν από κάθε μέσο ενημέρωσης.

Παρά ταύτα, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες του Λαϊκού Συνδέσμου έδωσαν ένα σκληρό και άνισο Αγώνα και εν τέλει υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους, καθιστώντας πανάξια το Κίνημα τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα.

Έκτοτε, το σύστημα εξουσίας αναζήτησε κάθε μέσο ούτως ώστε να νοθεύσει την βούληση του Λαού, βούληση η οποία αποτυπώθηκε σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις όπου η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτο κόμμα. Διόλου συμπτωματικό το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία βρίσκονται σήμερα κάτω από τη Χρυσή Αυγή, επιδίωκαν -και αυτό πρόβαλαν και τα ΜΜΕ- την τρίτη θέση, ισχυριζόμενα πως αυτό θα αποτελούσε νίκη της «δημοκρατίας»!

Όλα αυτά τα κόμματα απέδειξαν σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, τον καθ’ όλα βρώμικο ρόλο τους: μοίρασαν τα συντρίμμια τους από δω και από κει, ισχυροποιώντας το μνημονιακό μέτωπο, το οποίο έχει καταχρηστικώς και παραπλανητικώς λάβει τον τίτλο του «συνταγματικού» τόξου. Ο πρόεδρος του Ποταμιού, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων διακήρυττε τον Ιανουάριο του 2015 πως το κόμμα του είναι η τρίτη δημοκρατική δύναμη στην Ελλάδα, τροφοδοτεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με βουλευτές, βουλευτές οι οποίοι εκλέχτηκαν για να… τελειώσουν τον παλαιοκομματισμό! Ομοίως το κόμμα Λεβέντη ψυχορραγεί, έχοντας διαδραματίσει το δικό του παιχνίδι συμφώνως με τα σχέδια των εξουσιαστών οπότε και δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.
Καταδεικνύεται συνεπώς ξεκάθαρα, η μεθόδευση του συστήματος διαπλοκής με σκοπό την επιβίωσή του. Στην πράξη, κάθε ψήφος η οποία δεν στήριξε τη Χρυσή Αυγή υπήρξε μια χαμένη ψήφος:
Η ψήφος στο Σύριζα για λόγους που γνωρίζουν όλοι πλην αυτών που διορίστηκαν από την Αριστερά, οι οποίοι βεβαίως το γνωρίζουν αλλά βγάζουν το σκασμό διότι η μαρξιστική επανάσταση έγινε συνώνυμο του διορισμού στο δημόσιο.

Η ψήφος στη ΝΔ διότι ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις αντιπρόεδρο κυβέρνησης Βενιζέλο (χθες) και Φώφη (αύριο). Άλλωστε τόσο ο πρόεδρος όσο και τα στελέχη της ΝΔ διαλαλούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως ακόμη κι αν επιτύχουν αυτοδυναμία, θα επιδιώξουν συνεργασία με τα κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό (βλέπε κλεφτοπασοκαρία). Άρα ψηφίζεις Κούλη και παίρνεις υπουργούς όχι μόνο τη Φώφη αλλά και τους «έφεδρους», Τζέφρυ, Ρέππα, Καρχιμάκη, Λαλιώτη!

Η ψήφος στα υπόλοιπα κόμματα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι απλώς χαμένη, αλλά κυριολεκτικά ξεπουλημένη, για τους λόγους που αναλύθηκαν ανωτέρω.
Εν κατακλείδι, το τυραννικό Καθεστώς ρίχνει κάθε του όπλο στη μάχη και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να μην εκφρασθεί αγνά και καθάρια η χαλύβδινη θέληση του Ελληνικού Λαού. Είναι μάλιστα εξόχως ενδιαφέρον το γεγονός ότι άπαντες οι πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής, άνοδος η οποία δύναται να φθάσει μέχρι του σημείου «ατυχήματος», με «ατύχημα» την ανάδειξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε αξιωματική αντιπολίτευση.

Η Ελληνική Νεολαία αγωνίζεται και κραυγάζει με όλη τη δύναμη της Ψυχής της: Καμία χαμένη ψήφος προς το κλεπτοκρατικό τόξο, Ατύχημα και ξανά Ατύχημα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες