Ο Φλαμπουράρης δεν βλέπει ανθρώπους στους κάδους να ψάχνουν για φαγητό. Εμείς του δείχνουμε! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

Ο Φλαμπουράρης δεν βλέπει ανθρώπους στους κάδους να ψάχνουν για φαγητό. Εμείς του δείχνουμε!


Αίσθηση προκάλεσε μία φράση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος υποστήριξε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.....

«Όπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», είπε ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Εξαρτάται τι ώρα βγαίνει ως καθένας στο δρόμο», παρατήρησε ο Γιώργος Αυτιάς. «Ο,τι ώρα κι αν βγαίνει. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Δεν βλέπεις τέτοια πράγματα. Αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014», απάντησε ο κ. Φλαμπουράρης.

Εμείς ας του δείξουμε κάποιες φετινές φωτογραφίες του Φλαμπουράρη:

Φαγητό για φτωχούς στους κάδους, φώτο της Ανοιξης του 2016

Φώτο με φαγητό για φτωχούς στον κάδο, επί ΣΥΡΙΖΑ
Τρίκαλα-Απρίλιος 2016

Αθήνα-Οκτώβριος 2016


Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες