Στον τελικό του final 4 Πελοποννήσου τα κορίτσια του Ποσειδώνα Λουτρακίου volley - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

Στον τελικό του final 4 Πελοποννήσου τα κορίτσια του Ποσειδώνα Λουτρακίου volley

Είναι ομαδάρα αυτά τα κορίτσια και το απέδειξαν μέσα στο ουδέτερο κλειστό του Βραχατίου...


Τα κορίτσια του Ποσειδώνα Λουτρακίου που συγκροτούν την ομάδα Νεανίδων Βόλει του ιστορικού συλλόγου νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ με 3-0 σετ χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Το παιχνίδι ήταν ο πρώτος ημιτελικός του final four νεανίδων Πελοποννήσου ενώ ο δεύτερος ημιτελικός είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στις δύο Πατρινές ομάδες ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο τελικός στον οποίο έχουν περάσει ήδη τα κορίτσια του Ποσειδώνα ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στην ΑΚΡΑΤΑ αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρού όπως και ο μικρός τελικός.

Τα κορίτσια του Άρη Ανδρεόπουλου συνάντησαν λίγες δυσκολίες όταν χαλάρωσαν στο πρώτο και δεύτερο σετ και έκαναν σημαντικά λάθη.

Τελικά τα «καθάρισαν» και τα δύο σετ με 25-21 και 25-22 .

Το τρίτο σετ το πήραν με σύντομες διαδικασίες 25-12.

Τα κορίτσια του Άργους έχουν μια πολύ καλή ομάδα και δικαιολόγησαν την συμμετοχή τους στο final four . όμως είχαν την ατυχία να πέσουν σε μια φανερά ανώτερη τους ομάδα.



Κορυφαία του αγώνα η αρχηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου Ελένη Θώδη.

Το φύλλο αγώνα



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ SFEDONA.GR
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες