Η Μαρίνα Ζώγαλη εντυπωσίασε στο «Rising star» (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Η Μαρίνα Ζώγαλη εντυπωσίασε στο «Rising star» (video)


Η Μαρίνα Ζώγαλη εντυπωσίασε τη Δέσποινα Βανδή με τα γυρίσματα της φωνής της στις οντισιόν του «Rising star»..



Στα 20 της χρόνια διαθέτει μια πολύ ωραία φωνή και έπεισε τους κριτές να τη στείλουν να αναμετρηθεί με τον τοίχο. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή τη συμβούλεψε να πει ένα ελληνικό κομμάτι στο live και εκείνη την άκουσε. Επέλεξε δικό της τραγούδι, το «Πέρασα να δω» αλλά τόσο εκείνη όσο και ο Κώστας Μακεδόνας ψήφισαν αρνητικά ενώ οι άλλοι δύο κριτές θετικά. Ωστόσο ο τοίχος δε κατάφερε να σηκωθεί.
«Ευτυχώς που το είπες εσύ για να ακουστεί το κομμάτι και κάπου live», σχολίασε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες