Σάμος: Στον Ανακριτή Στέλνει Ο ΣΥΡΙΖΑ Όσους Πολίτες Διαμαρτύρονται Για Τους Λαθρομετανάστες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Σάμος: Στον Ανακριτή Στέλνει Ο ΣΥΡΙΖΑ Όσους Πολίτες Διαμαρτύρονται Για Τους Λαθρομετανάστες


Σάμος: Προκαταρκτική έρευνα για συγκέντρωση πολιτών για το μεταναστευτικό
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ Δ. ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ....

Όχι μόνο κλειστές πόρτες, αλλά αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρέθηκαν οι κάτοικοι της Σάμου, στην προσπάθειά τους να ανοίξουν διάλογο και να ζητήσουν απαντήσεις από τον κυβερνητικό Βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη, για τη συνεχή υποβάθμιση της Σάμου από το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Κίνηση Πολιτών Σάμου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (12/3) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου Δ. Σεβαστάκη προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.
Την ανακοίνωση υπέγραψε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου Γιάννης Βέττας.
Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Μετά την ανάρτηση έγινε το ανήκουστο. Αφού σύμφωνα με τη «Σαμιακή Γνώμη», ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία πως θα πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προκαταρτική έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου, μετά από αναφορά του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Δ. Σεβαστάκη.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
Ο Βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία ζητούσε να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών, αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι ακραίοι και φυσικά ζητά την τιμωρία τους αφού προχωρά σε μηνύσεις.
http://www.politischios.gr/
ΠΗΓΗ

Να υπενθυμίσουμε ότι τα αντιρατσιστικά και την ανοχή στην εφιαλτική προδοτική λαίλαπα των μπολσεβικικών ανοησιών, θέσπισε η ΝΔΟΥΛΑ με τον Αντωνάκη….για να μην σας παραμυθιάζουν…δείτε και το βιντεάκι



Προσέξτε ότι τα προδοτικά παλιοτόμαρα απο κάτω χειροκροτούν στο…Η ψήφος των μεταναστών….
Οπότε σε λίγο που θα αρχίσει το πανηγύρι, μην ξεχάσετε να μαζέψετε ζαρζαβατικά και γιαουρτάκια …αυτά τα καλά με το πήλινο κεσεδάκι για να τοους φιλέψετε….
Δυστυχώς έλληνες…ΑΥΤΟΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ  γιατί πολύ απλά δεν διαβάζατε …γενικά….. και γιατί πιστεύατε ότι το πρόβλημα ποτέ δεν θα χτυπήσει την πόρτα σας…

Φυσικά η έννομη δίωξη των πολιτών της ΣΑΜΟΥ….που είναι και δημοκράτες, δεν είναι τίποτε άλλο απο στέρηση της ελευθερίας του λόγου και ολοκληρωτισμός… - paraxeno.com

mati-grnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες