Δραματικές λεπτομέρειες από την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Δραματικές λεπτομέρειες από την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τα κίνητρα του δράστη

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Καστοριάς εξακολουθεί να παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις μετά την άγρια δολοφονία του οδηγού ταξί...

Ο ακριβής χρόνος της άγριας δολοφονίας του 52χρονου οδηγού,  σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr, είναι μεταξύ 16.45 – 17.03 στο χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα του αστυνομικού. Τα δραματικά αυτά λεπτά που έχουν συγκλονίσει οικογένειες αλλά και ολόκληρη την περιοχή.

Αμέσως μετά το φονικό ο αστυνομικός τηλεφώνησε στην εταιρία ΤΑΞΙ για να έρθουν να τον πάρουν. Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να καλέσει συγγενικό του πρόσωπο, (οδηγό ΤΑΞΙ ) για να του ζητήσει δανεικά 200ευρώ μιας και δεν μπόρεσε όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος να τα πάρει τελικά από τον άτυχο 52χρονο, αλλά ήθελε να τα βρει οπωσδήποτε για να προχωρήσει στις αγορές ( ψώνια) όπως και το έκανε τελικά.

Η συνάντηση έγινε στην Καστοριά

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει πως οι δυο άνδρες στο πρόσφατο παρελθόν είχαν επαφές ή διενέξεις.

Παράλληλα, Συνεχίζονται οι έρευνες σε πολλές και διαφορετικές πλευρές. Σε μεγάλη αναμονή για την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών οι οποίες θα αργήσουν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες