Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο FLASH TV - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο FLASH TV


"Φοβάμαι ότι η επίσκεψη Τσίπρα στους Ρόθτσιλντ έγινε στα πλαίσια διαχείρισης του Ελληνικού χρέους σε περίπτωση διπλού νομίσματος"...
Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, σε τηλεφωνική συνέντευξη, στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής», στον τηλεοπτικό σταθμό "FLASH TV" της Κοζάνης (Δυτ.Μακεδονία), με τον δημοσιογράφο Απόστολο Γαϊτάνη.
Στην συνέντευξη αυτή, σχολιάστηκαν τα εξής...

- Νέα μέτρα ως απόρροια της ψήφισης του τρίτου μνημονίου.
- Αδυναμία απόδοσης φόρων, από τουλάχιστον τους μισούς φορολογουμένους.
- Ολόκληρος ο κρατικός τομέας ελέγχεται πλέον από την οικονομική «μαφία», που έχει καταλάβει την Χώρα.
- Υπερταμείο και Δ.Ε.Η.
- Κεντρικό υπουργείο οικονομικών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, προσεχώς.
- Ταξίδι εθελόδουλου πρωθυπουργού στο Παρίσι.
- Σοβαρές πιθανότητες παγίδευσης του Ελληνικού λαού και επιβολής διπλού νομίσματος, μέσω παραπλανητικού δημοψηφίσματος για το νόμισμα.
- Ευρώπη «πολλών ταχυτήτων».
- Διαμόρφωση γενικού ευρωπαϊκού στρατηγείου, με κατάργηση των επιμέρους εθνικών ενόπλων δυνάμεων, των κρατών-μελών της Ε.Ε.
- Η πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για απεμπλοκή της Χώρας από την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί, με σκοπό την άμεση ανάταξη και ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες