ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ 3-1.....


Τα κορίτσια του Αρη Ανδρεόπουλου μπήκαν σήμερα στο 5ο παιχνίδι κόντρα στα κορίτσια της Έφης Ψυχογιού με πάθος και αποφασιστικότητα .
Το άγχος στο σημερινό παιχνίδι όπως φάνηκε το είχε η ομάδα του Άργους σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που το άγχος είχε κατασκηνώσει κανονικά στην ομάδα του Λουτρακίου.
Το πρώτο σετ κερδήθηκε από τους Λουτρακιώτισες μετρά από σκληρή μάχη  και αφού χρειάστηκε η «νεάνιδα»  Ελσα Πατουχέα στο 20-20 να κάνει ένα σερί 5 πόντων και να κλείσει το σετ με 25-20
Ήταν και η πρώτη δυνατή ένεση ψυχολογίας για τα κορίτσια του Ποσειδώνα
Με εξαίρεση το 3ο σετ το οποίο ο Ποσειδώνας καθάρισε πολύ εύκολα (25-14) στα άλλα σετ έγινε σκληρή μάχη μεταξύ των δύο ομάδων .
Στο δεύτερο σετ προηγήθηκε ακόμα και με 10 πόντους η ομάδα του Άργους (17-7) αλλά η ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ πάλεψε μέχρι το τέλος και τελικά έχασε το σετ με 25-22
Το τρίτο σετ όπως προαναφέραμε ήταν μια εύκολη υπόθεση για τα κορίτσια του Ποσειδώνα αφού όλες οι παίχτριες του είχαν εξαιρετικό σερβίς. Έτσι γρήγορα ξέφυγε στο σκορ ακόμα και με περισσότερους από 10 πόντους για καθαρίσει τελικά το σετ με 25-14.
Στο τέταρτο σετ έγινε πραγματικά συγκλονιστική μάχη. Τα κορίτσια του Άργους προηγήθηκαν 2-3 φορές και στους τελευταίους κρίσιμους πόντους το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο.
Στο σημείο αυτό τα κορίτσια του Ποσειδώνα με το πάθος τους για την νίκη και την άνοδο στην Α2 κατηγορία , καθάρισαν έστω και δύσκολα το σετ με 25-22 αποφεύγοντας να οδηγηθούν σε ένα αμφίρροπο και απρόβλεπτο ται μπρέικ
Με την μεγαλειώδη αποψινή νίκη και την άνοδο στην Α2 Βόλεϊ Γυναικών Ελλάδος το βόλεϊ του Ποσειδώνα κλείνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά αν αναλογιστούμε ότι οι Νεάνιδες είχαν κατακτήσει στο final 4 της Ακράτας το Κύπελλο Πελοποννήσου ενώ συμμετέχουν στο final4 της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 19-23 στο Λουτράκι.
Από την sfedona.gr και προσωπικά τον Λάκη Γιαννιδάκη που στάθηκαν δίπλα στα κορίτσια του Ποσειδώνα όλη τη σαιζόν , θερμά συγχαρητήρια και ευχές για ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.
Συγχαρητήρια βέβαια και στον Κορίνθιο κόουτς Άρη Ανδρεόπουλο και την Διοίκηση με το καταξιωμένο πρόεδρο του Συλλόγου Μπάμπη Γεωργίου

sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες