Συρία: Η επίθεση των ΗΠΑ εξυπηρετεί τους τρομοκράτες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017

Συρία: Η επίθεση των ΗΠΑ εξυπηρετεί τους τρομοκράτες


Σκοπούς των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων, αλλά και του Ισλαμικού Κράτους εξυπηρετεί η αμερικανική πυραυλική επίθεση κατά στρατιωτικών στόχων στη Συρία...

δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Χομς, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των πυραύλων Τόμαχοκ που εκτοξεύθηκαν από δύο αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο.

«Η ηγεσία της Συρίας, αλλά και η πολιτική της, δε θα αλλάξουν», είπε ακόμη ο κυβερνήτης της Χομς, Ταλάλ Μπαραζί στη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης του στην κρατική τηλεόραση.

Έκανε μάλιστα λόγο για πολεμική ενέργεια η οποία κατά την εκτίμησή του δεν ήταν η πρώτη, ούτε θα είναι η τελευταία.

Σε ό,τι αφορά τις ανθρώπινες απώλειες από την συγκεκριμένη επίθεση, ο κυβερνήτης της Χομς εκτίμησε πως «δεν πρέπει να είναι μεγάλες».

Κατά την εκτίμηση του Ταλάλ Μπαραζί «υπάρχουν υλικές καταστροφές».

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες