Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Επιστρέφει ο χειμώνας... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Επιστρέφει ο χειμώνας...


Για νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να ξαναβάλουν τα... μπουφάν τους...

Ο κ. Καλλιάνος, επισημαίνει ότι την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει ελεύθερη πτώση έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν αποκλείει και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Ωστόσο, διευκρινίζει ότι η επιδείνωση του καιρού θα διαρκέσει 48 ώρες και υπογραμμίζει ότι «γενικευμένη βελτίωση του καιρού με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Κυριακή. Μέχρι και την επόμενη Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με θεαματική άνοδο στις τιμές της θερμοκρασίας (23-24 βαθμούς στα ηπειρωτικά την ερχόμενη Τετάρτη)».

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος.
 cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες