Λαφαζάνης και Ραχήλ σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της Ελευσίνας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

Λαφαζάνης και Ραχήλ σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της Ελευσίνας


Τις μπάρες στα διόδια της Ελευσίνας σήκωσαν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκο, με τη συμμετοχή του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή), του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας αλλά και του «Μετώπου Νίκης» και της επικεφαλής του, Ραχήλ Μακρή....

Με βασικό σύνθημα «η κυβέρνηση κάνει φιέστες, οι εργολάβοι κερδοσκοπούν, ο λαός πληρώνει», οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν όλους τους σταθμούς, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.



«Η ακτιβιστική δράση της ΛΑ.Ε ήρθε ως απάντηση στα εγκαίνια και τις γιορτές που στήνει τελευταία η κυβέρνηση με αφορμή τον άνοιγμα νέων δρόμων, ακόμα κι αν τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί καν. Η διαμαρτυρία αφορά και στο γεγονός ότι η κυβέρνηση κομπορρημονεί για έργα, που όμως προκαλούν δια των υψηλών διοδίων, μεγάλη επιβάρυνση στους πολίτες», αναφέρεται στο σάιτ iskra.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες