Αποχωρεί ο Μάριος των Μαχητών από το Survivor; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Αποχωρεί ο Μάριος των Μαχητών από το Survivor;

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, από την ομάδα των «Μαχητών», μετά τον τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο...
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κύπριος παίκτης θα επιστρέψει στο παιχνίδι, σύμφωνα με νέες πληροφορίες κάτι τέτοιο φαίνεται να μην είναι εφικτό, καθώς οι γιατροί δεν του το επιτρέπουν.
Ο παίκτης έχει σπάσει την κλείδα του σε δύο σημεία και αποφάσισαν απλά να του δέσουν το χέρι και όχι να κάνει κάποιο χειρουργείο.
Μετά τις πρόσφατες ακτινογραφίες, η κινησιοθεραπεία δεν μπορεί να ξεκινήσει, με την ανάρρωση του Μάριου να γίνεται τελικά σε δύο μήνες και όχι σε έναν.
Μάλιστα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρώτη φορά να μην επιστρέψει ο Μάριος Πρίαμος στο παιχνίδι.
Πηγή:govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες