Αύριο η αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου -Γιατί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ επιπλέον - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Αύριο η αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου -Γιατί του ζήτησαν να καταβάλει 2.000 ευρώ επιπλέον


Μόλις δύο ώρες διήρκεσε η απεργία πείνας της Βίκυς Σταμάτη, καθώς, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός θα αποφυλακιστεί στο σπίτι του αύριο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έχει ακόμα αποφυλακιστεί είναι γραφειοκρατικός. Αύριο όμως αναμένεται να βγει από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφού, όπως είπε ο συνήγορός του, καταβάλει πρώτα το ποσό των 2.000 ευρώ που αφορά στην εξαγορά της καταδίκης του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες και στην προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Προηγουμένως, η κυρία Σταμάτη είχε βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, στο οποίο νοσηλεύεται ο κ. Τσοχατζόπουλος, οργισμένη λόγω της μη αποφυλάκισής του, δηλώνοντας ότι πως αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες