Πανελλαδική απεργία στους δήμους στις 22 και 23 Μαΐου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Πανελλαδική απεργία στους δήμους στις 22 και 23 Μαΐου


Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ σήμερα...

Το τετραήμερο «λουκέτο» μπήκε από το Σάββατο 20 Μαΐου, στους δήμους, λόγω των κινητοποιήσεων που κήρυξαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το θέμα των συμβασιούχων-παρατασιούχων, καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου "Η ΠΟΕ.-ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι παράλληλα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, στις 11:00, ενώ την Τρίτη, στις 09:00, οι συμβασιούχοι θα συγκεντρωθούν μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι δήμοι απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τους, αυτό το διάστημα να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους, ενώ αναβάλλονται προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες