Ραχήλ Μακρή: «Η Κυβέρνηση της υποτέλειας και της υποταγής, που βλέπει την θάλασσα μόνο για ψαροντούφεκο, να πάρει πίσω τον αντιναυτικό Νόμο 4386 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Η Κυβέρνηση της υποτέλειας και της υποταγής, που βλέπει την θάλασσα μόνο για ψαροντούφεκο, να πάρει πίσω τον αντιναυτικό Νόμο 4386


«Η Κυβέρνηση της υποτέλειας και της υποταγής, που βλέπει την θάλασσα μόνο για ψαροντούφεκο, να πάρει πίσω τον αντιναυτικό Νόμο 4386 που εξανεμίζει ότι με αλμύρα πότισαν μια ζωή στην θάλασσα, οι υπερήφανοι Έλληνες ναυτικοί»...


Η Κυβέρνηση των οσφυοκαμπτών του ψεύδους και της υποτέλειας στα ξένα συμφέροντα.
Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, του «Τσιπροκαμμένου» και των αυλοκολάκων τους, ξεχνώντας ότι από την εποχή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, τα ξύλινα τείχη έσωσαν την Αθήνα, κατέστρωσε και ετοιμάζεται να εκτελέσει σχέδιο διάλυσης της Εμπορικής Ναυτιλίας και να εξαφανίσει τους Έλληνες ναυτικούς (εν ενεργεία και συνταξιούχους)....

Παίρνοντας την σκυτάλη από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ρήμαξαν το ποιο πλούσιο ταμείο, το ΝΑΤ, η κυβέρνηση της πρώτης φοράς «Αριστεροδεξιάς», ολοκληρώνει την καταστροφή με τον νόμο 4387.


Ο νόμος αυτός οδηγεί στην διάλυση του Ν.Α.Τ, στην κατάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων και στην μετατροπή των Ελλήνων Ναυτικών σε επαίτες.


Οι Έλληνες ναυτικοί καταβάλουν τις υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές, αφού ένας πλοίαρχος ή μηχανικός καταβάλλει επί 30 και πλέον χρόνια 2.500,00 ευρώ μηνιαίως και δικαιούνται συντάξεις που θα τους προσφέρουν έναν αξιοπρεπή συνταξιοδοτικό βίο για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους χωρίς άγχος και στερήσεις.


Το "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ" καταγγέλλει την κυβέρνηση των εθνικών απατεώνων για την ληστεία αυτών που στερήθηκαν μια ζωή το σπίτι τους την οικογένεια τους, την πατρίδα τους, που κοιμήθηκαν τουλάχιστον 10000 βράδια πάνω στο νερό χωρίς να ξέρουν αν θα ξυπνήσουν πάνω από το νερό ή κάτω από αυτό.


Για την ληστεία αυτών που συνάντησαν φουρτούνες, μπήκαν σε φουρτούνες και πολλοί έχασαν την ζωή τους.


Το "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ" στηρίζει την απεργία των Ναυτεργατικών σωματείων και επικροτεί τον αγώνα τους για την διάσωση του επαγγέλματος τους, την διατήρηση των συντάξεων τους ανάλογα των υψηλών καταβληθέντων ασφαλιστικών τους κρατήσεων και την διατήρηση της τιμής και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων ναυτικών.


Το "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ" καλεί την Κυβέρνηση των δοσίλογων της υποτέλειας και της υποταγής να πάρει πίσω τον αντιναυτικό νόμο 4386 που εξανεμίζει ότι με αλμύρα πότισαν μια ζωή στην θάλασσα, οι υπερήφανοι Έλληνες ναυτεργάτες.


Καλεί την Κυβέρνηση και τους συνδαιτημόνες τους να αφήσουν ήσυχο το ΝΑΤ και τις υπηρεσίες τους.


Καλεί τους «Τσιπροπανούληδες» που βλέπουν την θάλασσα μόνο για κρουαζιέρα και ψαροντούφεκο να αφήσουν το σπίτι των ναυτικών, το ΝΑΤ να το διοικήσουν και να το διαχειριστούν οι ίδιοι οι ναυτικοί και όχι διορισμένοι γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί και λοιποί τυχάρπαστοι και ανίδεοι με την θάλασσα, την ναυτιλία και τα προβλήματα της.


Επικροτούμε τους αγώνες των ναυτεργατών και είμαστε δίπλα τους στην συνέχιση των προσπαθειών τους μέχρι ευόδωση των στόχων τους.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.


Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου
Μιχάλης Μηνόγιαννης
Συνταξιούχος Πλοίαρχος  Α΄ Ε.Ν.
Πρώην Διευθυντής ΑΕΝ / Πλ. Ασπροπύργου
Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες