Καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 07, 2017

Καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)


Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6/5 λίγο μετά τις 11:30μμ στο Λουτράκι στη συμβολή των οδών Αιγαίου και Βενιζέλου....

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε σταθμευμένο όχημα έξω από τη λέσχη αξιωματικών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε τρελή πορεία, έπεσε πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο ακριβώς στο ύψος της οδού Αιγαίου.
Η τρελή του πορεία όμως δεν τελείωσε εκεί , καθώς έπεσε πάνω και σε τρίτο αυτοκίνητο και αφού το έσυρε για 5 τουλάχιστον μέτρα σταμάτησε.
Η όλη πορεία από το πρώτο έως το τελευταίο αυτοκίνητο υπολογίζεται σε πάνω από 50 μέτρα....

 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες