Νέα επεισόδια φοβούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πριν τον τελικό με την Φενέρ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

Νέα επεισόδια φοβούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πριν τον τελικό με την Φενέρ


Με τον φόβο επεισοδίων ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Κυριακής οι περίπου 3.000 Έλληνες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη...

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το περιβάλλον για τους ίδιους είναι εξαιρετικά εχθρικό. Φοβούνται ότι από την μία στιγμή στην άλλη θα ξεσπάσουν νέα επεισόδια αφού η τουρκική αστυνομία είναι ανύπαρκτη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η ελληνοτουρκική μονομαχία Ολυμπιακού-Φενέρ μέσα στο γήπεδο μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη έξω από αυτό και στις εξέδρες.

Τα όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής με οπαδούς της Φενέρ να επιτίθενται και να τραυματίζουν πέντε φιλάθλους του Ολυμπιακού με μαχαίρια και λοστούς κοντά στην πλατεία Ταξίμ, έχουν τρομοκρατήσει τους Έλληνες που βρίσκονται στην Πόλη. «Πηγαίνουμε σαν Χριστιανοί στην αρένα. Φοβόμαστε πραγματικά. Τους είδαμε πάρα, πάρα πολύ αγριεμένους. Μία σπίθα αρκεί και δεν θα έχουν γίνει ξανά τέτοια επεισόδια» λένε μεταξύ άλλων.


Μιλώντας ζωντνανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη ο κ. Χονδρογιάννης που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπουλη περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην Πόλη λίγες ώρες πριν τον τελικό ενώ όπως είπε επειδή υπήρχαν πολλοί Έλληνες με εισιτήρια στις εξέδρες που θα είναι και οι οπαδοί της Φενέρ ζήτησαν να αλλάξουν θέση.


Έκκληση Ομπράντοβιτς

Εκκληση για ήρεμο κλίμα και οι Τούρκοι να σεβαστούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού έκανε ο προπονητής της Φενέρ Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό.

Ξεκίνησε την τοποθέτηση τους λέγοντας τα εξής: «Το Final Four είναι στην Πόλη και θα έχουμε τους φιλάθλους μας εδώ. Θέλω να τους παρακαλέσω να βοηθήσουν την ομάδα μας και να είναι σωστοί απέναντι στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και σήμερα στους δρόμους. Να δείξουν φιλοξενία στους Έλληνες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να σεβαστούν οι φίλαθλοί μας αυτούς του Ολυμπιακού».

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες