Μία σύλληψη για την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Μία σύλληψη για την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους


Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κορίνθου...

ο ημεδαπός Ν.Η. του Γ. 28 ετών, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μασιάρι του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων νομού Κορινθίας, η οποία εκδηλώθηκε την Ω/15:32 στις 14/05/2017.

Ο ανωτέρω θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς έκαιγε ξερά χόρτα δίπλα στο θερμοκήπιο, από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους με τη γνωστή κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες