Eurovision: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός - Η ώρα του «This is Love» της Demy - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

Eurovision: Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός - Η ώρα του «This is Love» της Demy


Για τις 10 το βράδυ δίνουν σήμερα ραντεβού οι φίλοι της Eurovision, καθώς για την ώρα αυτή έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρώτου ημιτελικού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού...

Το «παρών» στον α΄ ημιτελικό θα δώσει και η Ελλάδα την οποία εκπροσωπεί με το This is Love η Demy.

Το ελληνικό τραγούδι, σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea & John Ballard, θα παρουσιαστεί δέκατο ανάμεσα στο πορτογαλικό και το πολωνικό.

Ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται για δεύτερη φορά, μετά το 2005, στο Κίεβο με τους Ουκρανούς να γράφουν ιστορία καθώς για πρώτη φορά την παρουσίαση θα αναλάβουν τρεις άνδρες. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Oleksandr Skichko και Volodymyry Ostapchuk ενώ από το green room παρασκήνια και κλίμα θα μεταφέρει ο Timur Miroshychenko.

Στον αποψινό ημιτελικό, στη 15η θέση, θα παρουσιαστεί και το Gravity, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις στο Κίεβο καθώς τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο Έλληνας χορογράφος έχει ετοιμάσει πάλι πολλές εκπλήξεις.

Την παρουσίαση της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ θα αναλάβουν Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στον τελικό την ελληνική βαθμολογία θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.



ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες