H Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας σας καλεί στην 33η Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2017

H Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας σας καλεί στην 33η Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη


H Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας σας καλεί:

Την Κυριακή 14 Μαΐου στην 33η Πορεία Ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη στη μνήμη του Αγωνιστή της Ειρήνης, Γιατρού και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη...

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τις επιτροπές Ειρήνης της Πελοποννήσου - φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχουν η Αχαΐα και η Ηλεία ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, με σημείο εκκίνησης το Μνημείο των Αλύγιστων (περιοχή Αγ. Αθανασίου) και τερματισμό την πλατεία Πετρινού αγώνας δρόμου. Οι εκδηλώσεις για την πορεία ειρήνης θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα με κατάθεση στεφάνων και ομιλίες, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η έναρξη της πορείας, ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Στην Κερασίτσα θα υπάρχει έκθεση με δημιουργίες μαθητών σχολείων της Τρίπολης και της Τεγέας ,ενώ στον τερματισμό 7:30 μ.μ στην Πλατεία Πετρινού θα ακολουθήσει απονομή βραβείων στους δρομείς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ : Άγιοι Θεόδωροι 10:00 Φούρνος Καταβάτη, Λουτράκι 10:30 τράπεζα Πειραιώς, Κόρινθος 11:00 περιβολάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες