Κωνσταντοπούλου κατά Γλέζου: Έβαλε με τα χέρια του στο μνημείο τη σημαία του κατακτητή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

Κωνσταντοπούλου κατά Γλέζου: Έβαλε με τα χέρια του στο μνημείο τη σημαία του κατακτητή


Επίθεση στο Μανώλη Γλέζο εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά το χθεσινό επεισόδιο στο Δίστομο....

Σε ανάρτησή της στο facebook τον κατηγορεί ότι «προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο Δίστομο κατά την επίσημη τελετή του δήμου για την επέτειο της σφαγής στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι.

Τότε, επενέβη ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγουμένως είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Διστόμου και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη «για να την παρακάμψει». Ο Μανώλης Γλέζος σε ομιλία του αργότερα είπε: «το παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του δεν ευθύνεται για αυτά».

Το σχετικό βίντεο:

Μετά το συμβάν με ανάρτησή της στο facebook μίλησε για τη στάση της θέτοντας το ερώτημα «Έχει δικαίωμα η Γερμανία να καταθέτει στεφάνι με τη σημαία της φαρδιά - πλατιά επάνω στο μνημείο των σφαγιασθέντων;» και απαντώντας πως δεν το έχει.

Σήμερα επανήλθε γράφοντας: «Χθες έκανα το αυτονόητο. Για όλους τους Έλληνες. Ο Πρέσβης της Γερμανίας το κατάλαβε κι έκανε πίσω. Ο Μανώλης Γλέζος προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων. Τα υπόλοιπα στο κείμενο του Διαμαντή Καραναστάση, που λίγοι θα είχαν την τόλμη να γράψουν. Προσυπογράφω».

Στη συνέχεια παραθέτει το κείμενο του συνεργάτη της Διαμαντή Καραναστάση που μεταξύ άλλων γράφει: «Ο Γλέζος είναι ο ήρωας που πριν 76 χρόνια κατέβασε τη σημαία από την ακρόπολη. Ο Γλέζος είναι αυτός που χτες την έβαλε πίσω. Αυτή τη φορά πάνω στο μνήμα των νεκρών. Την άρπαξε και την έβαλε με μανία. Οδηγώντας τον εκπρόσωπο του κατακτητή από το χέρι».

http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες