Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση συμπληρωματικών μέτρων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση συμπληρωματικών μέτρων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης


Ραχήλ Μακρή σε ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε....

Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται»

Στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές εξέφρασαν στον κ. Τσακαλώτο έντονη δυσφορία για έλλειψη ενημέρωσης από την κυβέρνηση και το κόμμα, αφού, όπως είπαν, δεν έχουν πλήρη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στη διαπραγμάτευση.

Όπως τόνισαν, κατά πληροφορίες, «βλέπουμε τους δανειστές να ζητούν περισσότερα και αυτό όλο δεν λέει να τελειώσει». Κρυμμένοι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας, βάλατε την υπογραφή σας, στον δημοσιονομικό και πολιτικό κατήφορο, εξυπηρετώντας τοκογλύφους και συμφέροντα, αλλότρια των Ελλήνων πολιτών και του έθνους.

Αυτό το πράξατε για να διασφαλίσετε τις καρέκλες σας που δεν καταλαβαίνετε ότι σας τις έδωσαν οι πολίτες και είναι εφήμερες.

Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε.

Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες