Loutraki Thermal Spa-Αναζωογονηθείτε σε ένα από τα πιο σύγχρονα και ιστορικότερα SPA της Ευρώπης (Vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Loutraki Thermal Spa-Αναζωογονηθείτε σε ένα από τα πιο σύγχρονα και ιστορικότερα SPA της Ευρώπης (Vid)


Τo LOUTRAKI THERMAL SPA βρίσκεται στην πόλη του Λουτρακίου, στο βόρειο μυχό του Κορινθιακού κόλπου. Ήταν ονομαστή κώμη από την αρχαιότητα κυρίως για τα ιαματικά της νερά και οφείλει το όνομά της στα ιαματικά λουτρά που γίνονταν στις πηγές της....

Η αρχαία πόλη των «Θερμών», το σημερινό Λουτράκι, συνδέεται μυθολογικά με τη θεά «Θερμία» Αρτέμιδα, προστάτιδα των θερμών ιαματικών πηγών και θεωρείται η αγαπημένη πόλη των θεών. Εκεί ο Απόλλωνας, θεός του ήλιου και της ψυχικής γαλήνης και η μητέρα των θεών Ήρα είχαν ναούς για τη λατρεία τους.

Σε έναν υπερσύχρονο χώρο, σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, χαλάρωσης και ευεξίας με θεραπείες σώματος και περιποιήσεις προσώπου. Εσείς απλά επιλέξτε ανάμεσα στην υδροθεραπεία στις πισίνες, ή στις ατομικές μπανιέρες, στο ντους ψιλής βροχής, τη σάουνα, το ατμόλουτρο ή τον καταιονισμό από απόσταση και αναζωογονηθείτε μέσα από τις τεχνικές μασάζ με αιθέρια έλαια που προσφέρονται, και λασποθεραπεία. Το υπερσύγχρονο Loutraki Thermal Spa, σας υποδέχεται στους πολυτελείς, άνετους και φιλόξενους χώρους του, για να σας προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες υγείας, αναζωογόνησης και ομορφιάς. 

πηγή βίντεο:perahoragr 

Στις εγκαταστάσεις του LOUTRAKI THERMAL SPA περιλαμβάνονται: 
2 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με καταρράκτες και jet υδρομαλάξεων (υποβρύχια υδρομασάζ) 201 m2 και 40 m2 αντίστοιχα. 
1 εσωτερική πισίνα ψυχρού ύδατος 20 m2. για μετατραυματικά προβλήματα. 
1 εξωτερική πισίνα υδρομαλάξεων με υδάτινο μανιτάρι, με καταρράκτη και pool bar, 200 m2. 4 ατομικές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται η καμπίνα με την υπερσύγχρονη μπανιέρα Caracalla με πολλαπλούς εκτοξευτήρες. 
3 διπλές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας. 
Σάουνα Ατμόλουτρα/Χαμάμ Γυμναστήριο
Αίθουσες ομορφιάς και περιποίησης. 
Χώροι ατομικού μασάζ. 
2 χώροι για λασποθεραπεία. 
Αίθουσα Yoga Καφετέρια. 
Άνετοι χώροι υποδοχής και ανάπαυσης. 
Άνετη πρόσβαση για ΑΜΕΑ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
Γεωργίου Λέκκα 24, τ.κ. 203 00 Λουτράκι
Τηλ.: 27440 62186 27440 22215 Χωρίς χρέωση: 801 11 22215 Φαξ: 27440 62187




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες