Σπύρος Σούλης για το πρώτο ''Survivor'': «Δεν τρώγαμε» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Σπύρος Σούλης για το πρώτο ''Survivor'': «Δεν τρώγαμε»


Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γνωστού διακοσμητή για το πρώτο «Survivor» που παρουσιάστηκε στην ελληνική τηλεόραση...

Ο Σπύρος Σούλης, ο γνωστός διακοσμητής, ο οποίος είχε συστηθεί στους τηλεθεατές ως παίκτης του πρώτου ελληνικού «Survivor», ήταν καλεσμένος στο «The 2night show».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την πείνα που υπέστη. «Εμείς δεν είχαμε φάει ποτέ. Μας είχατε δώσει προμήθεις στην αρχή. Κράτησαν γύρω στις 10-12 ημέρες και μετά δεν ξαναφάγαμε ποτέ. Γι' αυτό τρώγαμε καβούρια και φύκια και ρίζες και φύλλα. Φάγαμε φίδι το οποίο έπρεπε να το γδάρω εγώ. Φάγαμε μυρμήγκια, καβούρια. Έτρωγα ζωντανά τα καβούρια», είπε ο Σπύρος Σούλης.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δεν μετάνιωσε που πήγε αλλά θα συμβούλευε τα νέα παιδιά να μην συμμετέχουν στο «Survivor». «Θα έλεγα σε ένα νέο παιδί να μην συμμετέχει. Εκτός και αν έχει γερές βάσεις μέσα του. Γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια, δεν πήγε καλά η ζωή τους. Και απέκτησαν θέματα!», τόνισε.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες