Καμίνι η χώρα και το Σαββατοκύριακο - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 44 βαθμούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

Καμίνι η χώρα και το Σαββατοκύριακο - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 44 βαθμούς


Κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο ο καύσωνας που ξεκίνησε να πλήττει τη χώρα μας από το πρωί της Πέμπτης, με θερμοκρασίες που σε πολλές πόλεις ξεπέρασαν και τους 44 βαθμούς Κελσίου.....

Tο Σάββατο η Αθήνα θα «βράζει» στους 42 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα η θερμοκρασία θα φτάσει και πάλι στους 43 έως 44 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Από Δευτέρα ο υδράργυρος θα πέσει 10 βαθμούς Κελσίου, λόγω των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων που θα δροσίσουν όλη τη χώρα


Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα ....  

Αίθριος καιρός και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που κατά τόπους θα φτάνουν τους 43 βαθμούς Κελσίου, αναμένονται για σημερα Σαββάτο 1 Ιουλίου 2017. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 21 έως 42 βαθμούς, στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 19 έως 40, στη Θεσσαλία, την Στερεά και την Πελοπόννησο από 22 έως 42 και τοπικά έως 43, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 38, και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 40 ενώ τοπικά στην Κρήτη και τη Ρόδο θα φτάσει τοπικά τους 42 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Ιδιαίτερα στο νοτιανατολικό Αιγαίο από το απόγευμα θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Αίθριος ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 40 και στην Κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 21 έως 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά από 25 έως 37 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 και κατά τόπους έως 43 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 και στην νότια Κρήτη τοπικά έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

ΛΕΣΒΟΣ
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 40 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες