Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ!!!


Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του...

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, εκτός των άλλων ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα που είναι κι αυτά αφορολόγητα.


Ερευνητέο είναι αν και η σύνταξη που παίρνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι και αυτή αφορολόγητη.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και αυτός μας «έσωσε»!

Ολυμπια

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες