Μέτωπο Νίκης και κόμμα Πειρατών Ελλάδας, μαζί στο δικαστήριο για την Ηριάννα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Μέτωπο Νίκης και κόμμα Πειρατών Ελλάδας, μαζί στο δικαστήριο για την Ηριάννα


Το Μέτωπο Νίκης και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας μαζί, καταγγέλλουν την παράνομη φυλάκιση της Ηριάννας και ζητούν την απελευθέρωσή της...

Την ίδια ώρα που η πρώην πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, προσλαμβάνεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, λίγα 24ωρα αφού συνταξιοδοτήθηκε.

Την ίδια ώρα που η Δικαιοσύνη, διαγραφεί τις λίστες των ληστών, παραγραφεί δις ευρώ οφειλών ολιγαρχών και λαθρεμπόρων.

Την ίδια ώρα που ξεπλένει τους εκτελεστές των συμβολαίων θανάτου της οικονομίας και της κοινωνίας, που συγκαλύπτει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον γνωστό δημοσιογράφο που συνομιλούσαν με ισοβίτη, φυλακίζουν τη φοιτήτρια Ηριάννα, γιατί βρέθηκε τμήμα DNA της σε ενοχοποιητικό υλικό, όταν, σύμφωνα όχι μόνο με το ποινικό δίκαιο, αλλά και με σχετικές αποφάσεις δικαστηρίων, δεν μπορεί η καταδίκη να βασίζεται σε ένα και μάλιστα μερικό δείγμα DNA.

Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας, είναι αδικία εναντίων όλων μας και μας αφορά όλους.

Σήμερα η Ηριάννα, αύριο εμείς.

Οι Πειρατές και το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλουν την παράνομη φυλάκιση της Ηριάννα, υπογράφουν αίτημα αποκατάστασης της αδικίας, δίνουν το “παρών” στη δίκη στο Εφετείο τη Δευτέρα, 17/7/2017, και απαιτούν την απόδοση Δικαιοσύνης.



Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες