Λαμία : Μέσα "εθνική συνεννόηση" έξω οργή και προστασία από τα ΜΑΤ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Λαμία : Μέσα "εθνική συνεννόηση" έξω οργή και προστασία από τα ΜΑΤ


Απεργοί, εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι και αστυνομικοί κατέκλυσαν κατακλυστεί το κέντρο της Λαμίας....

Διαδηλωτές από συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποίησαν πορεία, προσπαθώντας να προσεγγίσουν το Θέατρο Ρούμελης, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού.

Παντού υπήρχαν αστυνομικοί και διμοιρίες των ΜΑΤ.
Λεωφορεία έφτασαν από Χαλκίδα, Θήβα και αρκετά αυτοκίνητα από γείτονες πόλεις. Τρία πούλμαν έφυγαν από την Εύβοια με εργαζόμενους από την ΛΑΡΚΟ. Στις πορείες συμμετείχαν τα Εργατικά Κέντρα της Περιφέρειας, σωματεία, πολιτικές οργανώσεις, πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της εξαθλίωσης.

Μέσα στην αίθουσα, ευχαριστίες και "εθνική συνεννόηση"
"Με εκτεταμένες ευχαριστίες στον «οικοδεσπότη» του 2ου περιφερειακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τον γαλάζιο περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ξεκίνησε ο πρωθυπουργός την ομιλία του στη Λαμία. Ο Αλέξης Τσίπρας, εστίασε το εισαγωγικό και πιο πολιτικό σκέλος της ομιλίας του στην ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας και συνεννόησης σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο για την ανάπτυξη στο πλαίσιο της επόμενης μέρας.

Επί της ουσίας ο πρωθυπουργός αξιοποίησε την παρουσία αλλά και τη διάθεση συνεργασίας του περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη – ο οποίος αψήφησε την κομματική ντιρεκτίβα περί μη παρουσίας στελεχών και βουλευτών της ΝΔ στις «κομματικές φιέστες» της κυβέρνησης- και απεύθυνε προσκλητήριο συνεννόησης στο όνομα της δίκαιης ανάπτυξης " μας ενημερώνουν τα προσκείμενα στην κυβέρνησης δελτία ειδήσεων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες