Λουτράκι: Βάλανε τον κάδο με τα σκουπίδια μέσα στα σπίτια τους! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Λουτράκι: Βάλανε τον κάδο με τα σκουπίδια μέσα στα σπίτια τους!


Αυτό είναι το ΨΗΦΙΣΜΑ  ΟΜΟΦΩΝΗΣ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  του Δ.Σ του Συλλόγου ΔΑΝΑΟΥ Κατουνίστρας Σουρλά, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν διαβάστηκε ποτέ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου...

Παρακαλούμε στο σεβαστό προεδρείο σας, να ληφθεί υπόψη η βαρύτητα  του παρόντος ψηφίσματος αλλά και να αναγνωστεί. Επίμαχο ζήτημα κυρίως η απρόσμενη τοποθέτηση μεγάλου ανοικτού κάδου στην καρδιά του οικισμού μας  και τα τρίμματα δρόμων.




Σημειώνεται πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. του συλλόγου μας με την υπ. αρ. 1 συνεδρίαση της  18/06/2017 (όπου εκφράζει όλους τους κατοίκους του οικισμού Κατουνίστρα Σουρλά) για την απομάκρυνση του κίτρινου αυτού κάδου που τοποθετήθηκε  στο εν λόγω σημείο με εντολή του αντιδημάρχου καθαριότητας κ.Πέρρα Σωτήριου.



Τοποθετήθηκε στο κομβικό αυτό σημείο της πλατείας Χαϊκάλη (στην διασταύρωση των οδών Ευκαλύπτων και Δαναών) που αποτελεί και την κεντρική είσοδο του οικισμού μας και θα τονίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν νοείται το σημείο αυτό σαν μιας  κοινά αποδεκτής  λύσης (εξάλλου ποτέ δεν ρωτηθήκαμε)μιας λύσης  σε διοικητικά τέτοια όρια που έτσι θα οφείλατε να πράξετε γιατί είναι γνωστό πως ο κάδος αυτός εξυπηρετεί ταυτόχρονα τρεις όμορους γειτονικούς οικισμούς .



Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ό μ α σ τ ε  λοιπόν έντονα διότι ο κάδος μεταφέρθηκε από το ρεματάκι του Φλοίσβου Αγ. Κωνσταντίνου& Ελένης & Στάνης Αντωνίου Λιάκου προκλητικά , για να τοποθετηθεί  και απερίσκεπτα αλλά και αβίαστα μέσα στις ίδιες τις πόρτες των σπιτιών μας. Όλοι γνωρίζουμε πως με την ρίψη εκεί συψηματικών αλλά & άτυχων ζώων, εκεί θα αναπτύσσονται και θα  επιβιώνουν ακολούθως τρωκτικά (που ήδη συνέβη) και σιγά σιγά με μαθηματική ακρίβεια θα τρυπώνουν και στα σπίτια μας.



Διαμαρτυρόμαστε εντονότερα διότι παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του πρόεδρου μας να εξευρεθεί  λύση  στα ζητήματά μας,  πρώτα με τον δήμαρχο αλλά και ταυτόχρονα ακόμη  και με την Αντιδήμαρχο κ. Πρωτοπαπά ( να αναφέρουμε εδώ προς εξαίρεση  πως η ίδια τουλάχιστον ενστερνίστηκε τις ανησυχίες μας  άσχετα  αν οι  προτροπές της δεν ευώδωσαν ) απάντηση  ουδεμία λάβαμε και το μόνον που απέμεινε είναι να ισχυροποιούνται  αλλά και να παγιώνονται οι λανθασμένες αποφάσεις του κ Πέρρα και κατ’ επέκταση και του ίδιου του δημάρχου της πόλης μας.


Με την ελπίδα πως θα επανεκτιμήσετε κύριε Δήμαρχε,  για να απομακρύνεται την εστία αυτή μόλυνσης, από τις ανάσες μας, αλλά και να υλοποιήσετε συνάμα την υπόσχεσή σας για την επίστρωση 300 μέτρων τριμμάτων σε δρόμους του οικισμού μας , π ρ ο σ δ ο κ ο ύ μ ε  το συντομότερο τα ανάλογα  διαφορετικά  θα βρεθούμε κι εμείς  στην δυσάρεστη θέση σαν σύλλογος «Δαναού Κατουνίστρας»  να προχωρήσουμε γιατί όχι και σε δραστικότερα μέτρα.

* Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί  η παρούσα και στους  αρχηγούς όλων των  παρατάξεων του δημοτικού Συμβουλίου.

ο  Πρόεδρος
Καπέλλος Κωνσταντίνος

Ο  Αντιπρόεδρος
Μιχαλόπουλος Παρασκευάς        

Η Γραμματέας
Βάτσικα Άννα

Η ταμίας
Σερεσιώτη Γεωργία

Τα μέλη
1) Οικονόμου Θάλεια
2) Δημακός Αναστάσιος
3) Καμπούρης Ευστάθιος

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες