Την ενοχή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ πρότεινε ο εισαγγελέας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

Την ενοχή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ πρότεινε ο εισαγγελέας


Της Άννας Κανδύλη

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας "Ζήτω η Ελλάς" έγινε αποδεκτή από το ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας να κηρυχθεί ένοχος ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ´ εξακολούθηση....

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, "Υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στον νόμο και στην ομάδα, στη συλλογικότητα".

Όσον αφορά στη διατήρηση, παράλληλα, από τον κ. Γεωργίου της θέσης στην ΕΛΣΤΑΤ και στο Δ.Ν.Τ, ο εισαγγελέας σημείωσε πως: "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται", θέτοντας το ερώτημα για το εάν ο κ. Γεωργίου θα είχε επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής της Αρχής, εάν είχε αποκαλύψει την παραμονή του και στο Δ.Ν.Τ για διάστημα μερικών μηνών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, το ακροατήριο διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία. Μάλιστα, η πρόεδρος διέταξε τη 48ωρη κράτηση μίας εκ των ακροατών που είχε παρέμβει αρκετές φορές διακόπτοντας τη δίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες