Loutraki Festival: “Ο Θάνατός Σου η Ζωή Μου” Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 29, 2017

Loutraki Festival: “Ο Θάνατός Σου η Ζωή Μου” Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!


Το Φεστιβάλ Λουτρακίου φιλοξενεί μια ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές το χειμώνα και που τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο συντοπίτης μας Τάκης Τσαρσιταλίδης. ..

Πρόκειται για την παράσταση “Ο Θάνατός Σου η Ζωή Μου” του Αλέκου Σακελλάριου, μια παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Άργους.



«…Αξίζει, αλήθεια, να πατήσει κανείς επί πτωμάτων για να επιτύχει το σκοπό του; Και είναι τελικά το χρήμα σημαντικότερο από μια καθαρή συνείδηση;…»
Το έργο γράφηκε το 1956 και είμαι μία από τις λιγότερο γνωστές κωμωδίες του Αλέκου Σακελλάριου.
Είναι μια κωμωδία ηθών που σκιαγραφεί της διαφορετικές πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης, για να καταλήξει πως, σε ένα πόλεμο που χάνονται κάποιοι για να επιβιώσουν κάποιοι άλλοι, «λεβέντες είναι μόνο οι λιποτάκτες»… διαχρονική αξία!

Μουσική: Δημήτρης Κελέσης
Κοστούμια: Κ. Νταβίλη
Σκηνικά: Ε. Ορφανού

Η προπώληση έχει ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας στην τιμή των 7 ευρώ από όλα τα σημεία διάθεσης.
Η τιμή στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες