ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017-Ο φεουδάρχης …Αντώνης Σαμαράς! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017-Ο φεουδάρχης …Αντώνης Σαμαράς!


Ο Αντώνης Σαμαράς, σε όλη του την πολιτική ζωή ήταν διασπαστής της Νέας Δημοκρατίας! Πρώτος στο να διαλύει την Παράταξή του με τις ίντριγκες και τα γινάτια του, που πήγαζαν από την μωροφιλοδοξία του! Δεν σταμάτησε και συνεχίζει και σήμερα παρ΄ ότι κατάφερε και έγινε Πρωθυπουργός! Αφού συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ που κάποτε αποκήρυττε μετά βδελυγμίας! Όμως, έχει μάθει στη ζωή του να γλύφει εκεί που κάποτε έφτυνε!...

Έτσι, σήμερα με διαφόρους τρόπους προσπαθεί πάλι να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία! Αλωνίζοντας την Πελοπόννησο και δη την Μεσσηνία την οποία θεωρεί φέουδό του!

Από ακριβέστατες λοιπόν πληροφορίες μας, ο Παναγιώτης Κατσίβελας προαλείφεται για υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου! Αφού τον προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς, από τη στιγμή που είναι η σκιά του σε όλες τις περιοδείες του πρώην Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Μεσσηνία!




Άλλωστε, οι φήμες οργιάζουν πως ο Παναγιώτης Κατσίβελας είναι ο συνδετικός κρίκος του Αντώνη Σαμαρά με όλους τους γνωστούς επιχειρηματίες και ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής! Όπως, με το Κόστα Ναβαρίνο (;;;)!

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας (στη φωτογραφία, από την προ ημερών περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία) , Δήμαρχος Τριφυλίας, άνθρωπος εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη του Αντώνη Σαμαρά, Ευγενία Σαμαρά – Ψαλτάκη. Ο αποθανών Γ. Ψαλτάκης ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες – εξ απορρήτων - του πρώην Πρωθυπουργού, όταν αυτός ήταν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης. Στην οποία ΠΟΛΑΝ ήταν διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, η ξαδέλφη του Ευγενία Σαμαρά.

Σήμερα, η κ. Ευγενία Σαμαρά είναι και κυρία Κατσίβελα.

Και κάτι ακόμη για τον κ. Παναγιώτη Κατσίβελα! Αληθεύει πως υποσχέθηκε ότι ετοιμάζει ανδριάντα της Πηνελόπης Δέλτα για να “φτιάξει” τον Σαμαρά;;

Επίσης, βλέπουμε στη φωτογραφία που κατ΄ αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε, μαζί με τους Κατσίβελα και Σαμαρά, να απολαμβάνει την παρέα και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες ιδέες του! Και οι πληροφορίες μας ομιλούν για ένα πιστό “τέκνο” του Αντώνη Σαμαρά!

Ωστόσο, οι αντιδράσεις ήδη στη Μεσσηνία και όχι μόνο, είναι πάρα πολλές για τα καμώματα του Αντώνη και ειδικότερα από το Ναύπλιο και το Άργος (στους αντιδρώντες είναι και ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, τον οποίο κάποτε τον προωθούσε η πεθερά του Αντώνη Σαμαρά, κ. Τέτη;;)! Έτσι, λέγεται πως έρχεται τσουνάμι εναντίον του!

Α, ξέχασα να σας ενημερώσω, πως για τη θέση του Παναγιώτη Κατσίβελα ετοιμάζεται ο Τάκης Μαντάς! Τι είπατε, δεν άκουσα;;

Ασύστολα μας αντιγράφει η Kontra News!



Στην Κυριακάτικη έκδοσή της (27/8), η εφημερίδα Kontra News είχε πρωτοσέλιδο τίτλο, “ενημερώνοντάς” μας: Με τις ευλογίες της Ντόρας ο Κώστας Μπακογιάννης για Δήμαρχος της Αθήνας! Άνω κάτω η ΝΔ! Έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μήπως όμως ενθυμείστε από πότε έχω δώσει δημόσια την είδηση;;

Όταν σας ενημέρωνα πως δελφίνοι για τη Δημαρχία της Αθήνας θα είναι, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Πατούλης και η Όλγα Κεφαλογιάννη;;

Αλλά, μια και μιλήσαμε για Γιώργο Πατούλη, όπου, σε προηγούμενο άρθρο μου είχα τίτλο: O Γιώργος …είναι πονηρός, σας ενημερώνω πως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια! Θέλει πάρα πολύ το Δήμο της Αθήνας! Και επειδή γνωρίζει πως η ΝΔ είναι διαιρεμένη σε πολλές φατρίες, θα πάει στο τέλος με τον πιο ισχυρό! Μέχρι τότε δουλεύει πολύ γι΄ αυτόν τον σκοπό! Άλλωστε, έχει ολόκληρο επιτελείο στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου που ασχολούνται προς αυτόν τον σκοπό!

Από την άλλη μεριά, θα σας θυμίσω πως ίδρυσε ήδη, Όμιλο Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” (o πιθανός αυριανός τίτλος του συνδυασμού του) και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ξανά να ζωντανεύει η πόλη τους και να λάβει ξανά τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι (κατά δήλωσή του)! Αυτή η πρόσκληση έγινε κάτω από τη σκιά της Ακροπόλεως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου!

Και φυσικά οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς με Δημάρχους, πρώην Δημάρχους, αλλά και φιλόδοξους νέους Δημάρχους!

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Πατούλη με τον πρώην Δήμαρχο Κηφισιάς Νεοδημοκράτη Νίκο Χιωτάκη και τον κ. Τάκη Μαντά (για να το συνδέσουμε με το προηγούμενο)! Λέτε να τους “συνδέσει” ο Αντώνης Σαμαράς;;

Στο βάθος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος (καλύπτει το βόρειο και βορειοδυτικό τμήμα της Πελοποννήσου και το δυτικό τμήμα της Στερεάς Ελλάδος) κ. Απόστολος Κατσιφάρας!!

Μας αντιγράφουν και τα “Παραπολιτικά”, φοβούμενα να πουν το όνομα Σέκερης!

Αλλά και τα “Παραπολιτικά” του κ. Μαρινάκη μας ακολουθούν κατά πόδας, αντιγράφοντάς μας! Έτσι, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 είχαν δισέλιδο αφιέρωμα στη Siemens και εκτός της άλλης αντιγραφής, έγραφαν και για το “μάρτυρα – βόμβα που θα καταθέσει τον Σεπτέμβριο”!

Τους πληροφορούμε πως αυτός ο μάρτυρας έχει ονοματεπώνυμο! Λέγεται, Ευάγγελος Σέκερης!

Πάντως, να ξέρουν στην Kontra News και στα “Παραπολιτικά” πως, η αντιγραφή δεν μας ενοχλεί, αφού προωθεί ευρύτερα την αλήθεια!

Αλλά, βρε αδελφέ! Μην οικειοποιούνται τις ειδήσεις! Φτάνει πια!!

Από πού να φυλαχτεί …ο δόλιος!



Αφού επί μια 5ετία περιπλανήθηκε στο Λονδίνο η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, με το που έγινε Πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος (και εν δυνάμει Πρωθυπουργός), ξέχασε με μιας τις διαφορές τους και έγινε πάλι η καλή σύζυγος!

Αυτό όμως, δεν της δίνει το δικαίωμα να δίνει συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Die Welt και να αναφέρεται σε πολιτικο – οικονομικά θέματα! Νομίζουμε δεν είναι αυτός ο ρόλος της!

Γιατί, επί της ουσίας με τις τοποθετήσεις της, ακύρωσε την πολιτικο – οικονομική πολιτική της ΝΔ που αναφέρει σε όλους τους τόνους πως η πολιτική της κυβέρνησης δεν οδηγεί σε ανάπτυξη αλλά προσκρούει σε αδιέξοδα! Και έδωσε φέτα ψωμιού με βούτυρο και μέλι στην κυβέρνηση!

Από πού τελικά να φυλαχτεί ο έρμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης;;

Από τη γυναίκα του, από την αδελφή του ή από τους “φίλους” του;;

Τι θα γίνει με τα χρέη των Μπόμπολα – Ψυχάρη;;

Στις αγοραπωλησίες των τηλεοπτικών αδειών θα παίξουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ!

Θα πρέπει λοιπόν να μας απαντήσουν:

Τι θα γίνει με τα χρέη του Μπόμπολα που αγγίζουν τα 172 εκατομμύρια ευρώ;;

Τι θα γίνει με τα χρέη του Ψυχάρη που αγγίζουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ;;

Και τα δυο κόμματα σιωπούν για τα 422 εκατομμύρια ευρώ δυο οικογενειών!

Δεν θα πρέπει να μας απαντήσουν στις συνεντεύξεις τους στη ΔΕΘ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες