Άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα φτιάχνουν οι Γερμανοί στο Βερολίνο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 27, 2017

Άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα φτιάχνουν οι Γερμανοί στο Βερολίνο



Συγκίνηση έχει προκαλέσει η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να στήσει άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο...

H απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης έρχεται μια μέρα μετά την δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πως κάποια μέρα θα του στήσουν μνημείο στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, η Γερμανία χρωστάει πολλά στην Ελλάδα -αφού η χρεοκοπία της Ελλάδας έκανε πιο πλούσια την Γερμανία-, οπότε το άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα θα είναι μια ένδειξη ευγνωμοσύνης των Γερμανών προς τους Έλληνες.

Το άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα θα τοποθετηθεί στη στέγη της Πύλης του Βρανδεμβούργου, δίπλα στο άγαλμα της θεάς Νίκης.

Η ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης πως θα στήσει άγαλμα στον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε την αντίδραση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή, Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα και υποστηρίζουν πως προσέφεραν περισσότερα στην Γερμανία από τον Αλέξη Τσίπρα, οπότε θα έπρεπε να τοποθετηθεί το δικό τους άγαλμα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Η γερμανική κυβέρνηση απάντησε πως στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τιμάει όλους τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας για τις μεγάλες υπηρεσίες που προσέφεραν στην Γερμανία, ενώ τιμώνται και οι Έλληνες πρωθυπουργοί που θα ακολουθήσουν.


Όπως δήλωσε ο υπουργός Αγαλμάτων, Κλάους Βέρμαχτ, όποιος κι αν είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα, θα προσφέρει πολλά στην Γερμανία, οπότε το άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα είναι συμβολικό και συμβολίζει την δουλοπρέπεια των Ελλήνων.

«Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τιμάμε όλους τους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρμαχτ.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες