Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης Ξαναχτυπά με νέο, φρέσκο ξεκαρδιστικό βίντεο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης Ξαναχτυπά με νέο, φρέσκο ξεκαρδιστικό βίντεο!

                         
Μετά το άκρως επιτυχημένο σποτ με την Ελληνίδα μάνα , ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και μας κάνει να γελάσουμε ξανά...

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η Κρητικιά Hi-tech Γιαγιά που καλεί με βιντεοκλήση τα εγγόνια της που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Ο Παππούς παίζει παιχνίδι στο κινητό και μόλις ακούει τη λέξη «αλεξίπτωτο» θυμάται τη Μάχη της Κρήτης και τρέχει να πολεμήσει τον εχθρό με το μπαστούνι του!

Οι διοργανωτές αναδεικνύουν την Κρητική φιλοξενία με το σύνθημα "Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει!"

Την Κυριακή 1 Οκτώβρη λοιπόν, όπως κι αν έχεις φτάσει στην Κρήτη οι φιλόξενοι Κρήτες θα σε κάνουν να νιώσεις μια διαφορετική εμπειρία σε ένα διαφορετικό αγώνα που μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας !

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στην μεγαλύτερη γιορτή! ✍️ www.cretehalfmarathon.com
1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι!














https://www.facebook.com/cretehm/videos/1638388009507187/















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες